About us

Missie:

Botau is gespecialiseerd in de machinebouw, automatisering en materiaalbewerking. Daarnaast richt Botau zich op het realiseren van Light Steel Frame bouwprojecten. Sinds 2013 heeft Botau haar werkzaamheden uitgebreid tot gasdetectietechniek.

De diensten en producten van Botau worden in diverse industrieën toegepast. Botau stelt zich ten doel om door middel van het uitvoeren van duurzame en innovatieve projecten bij te dragen aan de leefbaarheid van onze samenleving. Dit doel wordt verwezenlijkt door het aanwenden van Botau’s technische know-how ter oplossing van verscheidene industriële en maatschappelijke problemen.

Visie:

Botau ontplooit haar activiteiten volgens de richtlijnen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. In het bijzonder staan voor Botau milieubehoud en aandacht voor gemarginaliseerde groepen centraal. In de komende jaren zal Botau haar groeimogelijkheden voortdurend uitbreiden met innovatieve producten van hoge kwaliteit. Verder zal Botau haar middelen inzetten om grootschalige internationale turnkey projecten tot stand te brengen. Maatschappelijke betrokkenheid, innovatie, klantgerichtheid en precisie behoren tot de kernwaarden van Botau.